Az egyiknek sikerült, a másiknak nem – asztalitenisz

Az elmúlt hét szombatján nagyüzem volt az ÓVSE asztalitenisz szakosztályánál, mivel mindkét csapatuk hazai pályán játszott soros ellenfelével.

Nem jön össze a győzelem az ÓVSE NBII-es csapatának

Nem jön össze a győzelem az ÓVSE NBII-es csapatának

Az NB II-es csapat a Pénzügyőr SE III. ellen mérkőzött meg, és újabb nagyarányú vereséget szenvedett a magasabban jegyzett csapattól és így sajnos továbbra is pont nélkül áll a tabellán.

Az eredményÓzdi VSE  – Pénzügyőr SE III. 4 – 14 (Győzött: Oláh Krisztián 2, Gadóczi Gábor 1, Lövey Ádám 1 egyéni győzelem)

Jobban ment viszont az ÓVSE NB III-as együttesének, akik a Holcim csapatát fogadták és az előzetes várakozásoknak megfelelően magabiztos győzelmet arattak. A győzelemmel stabilizálta a csapat a helyét a tabella középső régiójában. A mérkőzés végkimenetelét nagyban befolyásolta, hogy ezúttal mindkét ÓVSE páros győzni tudott, megadva ezzel az alaphangot a biztató folytatáshoz.

Az eredményÓzdi VSE II. – Holcim  13 – 5 (Győzött: Fűkő Zoltán 4, Bakos János 4, Beleznay Mátyás 3 egyéni győzelem és a Bakos J. – Gátsik A. és a Beleznay M. – Kovács A. páros)

Legközelebb november 02-án szombaton az Ózdi VSE  NB II-es csapata Nyírmadarára, az NB III-as csapat Arlóba utazik bajnoki mérkőzésre.

Share Button