Gólzáporos mérkőzés, ózdi vereséggel! Az U19-ek megszerezték első idegenbeli pontjaikat

Az első félidőben potyogtak a gólok az Arany Fácán megyei  I. osztályú bajnokság 11. fordulójában Edelényben, melyből négyet a hazaiak, kettőt pedig az Ózdi FC szerzett.

Három is kevés volt

Három gól is kevés volt a pontszerzéshez

Fordulás után már csak a több nagy lehetőséget is elpuskázó mieinknek sikerült betalálni, de a hajrában szerzett gól végül későinek bizonyult a pontszerzéshez.

BTE Edelény – Ózd 4-3 (4-2)

Edelény, 100 néző. V.: Szuromi.

Gólszerzők: Máthé (2), Fűzi, Sándor, ill. Fodor (2), Oltyán.

Jók: az egész csapat, ill. senki.

Ifi: 1-3.

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Az U19-es csapat viszont három ponttal tért haza a vendégségből

Első idegenbeli sikerét aratta vasárnap az Ózdi FC U19-es csapata. A fekete-fehér fiatalok a bajnokság 11. fordulójában Edelényben vendégszerepeltek, ahol az első játékrész döntetlenje után a másodikban már a maguk javára tudták eldönteni a találkozót. A mérkőzés krónikájához tartozik az is, hogy a hazaiak más játékos igazolásával próbálták pályára küldeni egyik “reménységüket”, amit a játékvezető az igazoltatásnál észrevett és a szabályoknak megfelelően intézkedett.

BTE Edelény – Ózdi FC 1-3 (1-1)

Gólszerzők: Nadanicsek ill. Besenyei (2), Verebélyi.

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Az U17-ek lemosták a pályáról ellenfelüket

Nem mindennapi győzelmet aratott az Ózdi FC U17-es csapata még október 20-án vasárnap a megyei bajnokság 6. fordulójában. Budai Tamás tanítványai 21-1 arányban múlták felül az ongaiakat. A fekete-fehér gólgyártásból Jakab Ádám 5, Kiss Alex és Kozma Balázs pedig 4-4 góllal vette ki a részét, de rajtuk kívül az egész csapatot is dícséret illeti a pályán látottakért.

Huszonegy - egy

Ózdi FC – Onga 21-1 (13-0)

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Gólszerzők: Jakab Ádám (5), Kiss Alex(4), Kozma Balázs(4), Kovács Bálint(2), Csépányi Márk(2), Váradi József, Tokár Kristóf, Mács Dániel, Csóka Richárd.

Jók: Az egész csapat.

Budai Tamás, edző: – Végig nagy iramot diktálva lendületesen és nagy kedvvel játszott a csapat. Sem erőben, sem játékban nem volt azonos szinten a két együttes. Gratulálok a játékosaimnak a nem mindennapi 20 gól különbségű győzelemhez!

Forrás: www.ozdifc.hu 

Share Button