Egy gól döntött a két pont sorsáról

Hatvankilenc gólt hozó találkozón győzte le az Ózdi KC serdülő csapata a Tiszavasvári együttesét. Kerekes Péter tanítványai igazán komoly előnyt nem tudott kiharcolni a találkozón, ám a minimális különbség is elég volt ahhoz, hogy itthon tartsák a két bajnoki pontot. Győzelmükkel a piros-kék fiatalok pontszámban utolérték aktuális ellenfelüket a bajnokság alsóházi rájátszásában.

news/1171_0_300.jpg

Egy gól döntött a két pont sorsáról

Az alsóházi rájátszás első körének utolsó mérkőzésén a Tiszavasvári együttese volt a piros mezes ÓKC ellenfele. A két csapat őszi mérkőzésén magabiztos ózdi győzelmek születtek, most azonban végig fej-fej mellett haladtak a csapatok. A 2×25 perces találkozón hol egyik, hol másik együttesnél volt az előny, a két bajnoki pontot a hajrában nyújtott higgadtabb játékuknak köszönhetik a piros-kékek.

– Nem vagyok elégedett, sokkal több van az én csapatomban annál, mint amit ma mutattak. Úgy érzem, hogy egy nyerhető meccsen kaptunk ki. Sok technikai hibát vétettünk és a kapus teljesítményünk is lehetett volna jobb. Remélem, ha legközelebb találkozunk, fordított lesz az eredmény. – mondta Morózs László, a Tiszavasvári SE edzője.

Az ÓKC fiataljainak ez más a sokadik olyan mérkőzése volt ebben a bajnoki szezonban, amelyen több mint 30 gólt kaptak. Ez nagyrészt annak tudható be, hogy a csapatból többen kisebb sérülésekkel bajlódnak, ezért lábbal nem tudják lekövetni az ellenfél mozgását, a fiatalabb játékosok pedig fizikálisan nem tudják még felvenni a versenyt vetélytársaikkal.

– Sajnos ismét tartalékosan álltunk ki, épp hogy megvoltunk tizenketten. Nem volt balkezes szélsőnk, jobb kezes játékost kellett ezen a poszton pályára küldenem. Úgy érzem a csapat mindent megtett a sikerért. Nem mondom, hogy nem hibáztunk, de nagyon akartuk a győzelmet és szerintem meg is érdemeltük a két pontot. – nyilatkozott Kerekes Péter, az Ózdi KC edzője.

A találkozón szerzett 35 ózdi gól fele Csörgő Zsombor nevéhez fűződik, a többi találaton Knyaskó Dávid, Farkas Robin, Kerekes Roland és Sütő Bence osztozott. Az ÓKC serdülői hétvégén újfent a Városi Sportcsarnokban játszanak bajnoki mérkőzést. Kerekes Péter csapata vasárnap délután 3 órakor a Hajdúnánást fogadja a Brassói úti létesítményben.

Szöveg: Munkácsi Norbert

Forrás: www.ozd.hu

 

Minden vélemény számít!