Harmadik idegenbeli mérkőzésésről is nulla ponttal tért haza az ÓFC

Az elmúlt hétvégén újabb vereséget szenvedett az Arany Fácán Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban szereplő Ózdi FC. A kék-fehérek a tabella középmezőnyében helyet foglaló Sátoraljaújhely csapatához utaztak a három pont reményében.

Mindenki a gólvonalon  (fotó: www.ozdifc.hu)

Mindenki a gólvonalon
(fotó: www.ozdifc.hu)

Bár az mérkőzés első játékrészének első húsz percében még úgy tűnt, hogy az ÓFC akarata fog érvényesülni és megszerzi vezető gólját a kék-fehér együttes, ám egy súlyos egyéni hibának köszönhetően Pankovics Dávid a vendégek hálójába juttatta a labdát, ezzel megszerezve a vezetést a hazaiaknak.

Sajnos a bekapott gól túlságosan megzavarta az ÓFC játékosait, aminek következtében Haraszin játékvezető hazaadást vélt felfedezni, így kb. 4-5m-es közvetett szabadrúgást ítélt a Sátoraljaújhelynek. Bár a komplett Ózdi FC felsorakozott a gólvonalon, ám a legurított labdát Fodor János még éles szögből is a kapuba tudta “bombázni”, ezzel beállítva a 2-0-ás hazai vezetést.

A második félidőben kiegyenlített játékot láthatott a mérkőzésre kilátogató 80 néző, egészen a 75. percig, amikor is Szabó István góljától rezdült meg az ózdi háló, amivel bebiztosítódott az újhelyi győzelem. A mérkőzés véghajrájában ugyan jól tartotta továbbra is magát az ÓFC, így Ficzere Marcellnak köszönhetően a 83. percben még egy szépítő gól belefért a játékba, de a hátralévő idő már kevés volt a végeredmény megfordítására vagy akár csak a döntetlenre is, így újabb három pontot “hullajtott” el az Ózd.

Mérkőzés jegyzőkönyve.

Edzői nyilatkozatok:

Szabó László: -Megérdemelt győzelmet arattunk egy sportszerű csapat ellen.

Tokár Béla: -Sportszerű mérkőzésen úgy érzem, hogy egyenrangú ellenfelei tudtunk lenni a jó képességű újhelyi csapatnak.

Share Button

Minden vélemény számít!