Újabb pont nélküli fordulót zárt az Ózdi FC

Két teljesen ellentétes félidő során 7-3 arányú vereséget szenvedett az Ózdi FC az Arany Fácán Megyei I. osztály 7. fordulójában a tavalyi bajnok Szikszó-Tomor-Lak otthonában. A mérkőzés már a 25. percben eldőlni látszott, hiszen ekkor már 3 gólos volt a hazai vezetés.

Már a 25. percben 3-0-ás hátrányba került az ÓFC

Az első játékrész végére megduplázódott a bajnok előnye, így a folytatás egy katasztrofális vereség rémét is felvillantotta a fekete-fehérek számára.

Szerencsére nem ez történt, sőt egyre inkább játékba lendült az ezen a találkozón Albert Csaba irányította gárda és a hajrára három gólt ledolgoztak Fülekiék a hátrányból. Két további nagy lehetőség kimaradt ugyan, de így is újra nyílttá vált a mérkőzés, amit véglegesen csak a 7. szikszói találat döntött el a 89. percben

Szikszó-Tomor-Lak – Ózdi FC 7-3 (6-0)

Lak, 100 néző. V.: Kerékgyártó.
Gólszerző: Komjáti (3), Füleki, Boros L., Boros M., Zinger, ill. Bodnár, Füleki, Fodor.
Jók: Komjáti, Homonnay, Boros L., Szopkó, Bohus, Kótai, ill. Fodor.

Ifi: 7-0.

>>> a mérkőzés jegyzőkönyve itt <<<

Szilvai Attila, elnök: Minden szurkolónk az első félidei játékunkat szeretné hétről-hétre látni, de ehhez játékhoz a vége is hozzátartozik.

Albert Csaba: Ellentétes félidők, de most már a sokadik mérkőzés, amikor szembesülnünk kell a valósággal. További sok sikert kíánok a szimpatikus hazaiaknak.

Szöveg és fotó: Ózdi FC

Forrás: www.ozdifc.hu

Share Button

Minden vélemény számít!