Az elmúlt heti győzelem után súlyos vereséget szenvedett az ÓFC

A 2013/14-es megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság második fordulójára került sor az elmúlt hétvégén. Az ÓFC együttese ezúttal a Bükkábrányi SC otthonába látogatott, hogy értékes pontokat szerezzen a tabella 8. helyén álló csapattól.

Bükkábrányi SC - Ózdi FC

Bükkábrányi SC – Ózdi FC

Sajnos az elmúlt hétvégén a hazai pályán látott jó játék most ellenkezőjére fordult, és önmaga árnyékaként játszott a kék-fehér szerelésben felálló ózdi csapat. A mérkőzés első gólját már az első játékrész 9. percében láthatta a 43 fős ábrányi közönség, mikor is Szőke Andrejről (Ózdi FC) egy nem különösebben erős lövés kipattant, majd azt pedig az ábrányi Szeberin értékesítette. Szőke mentségére legyen mondva, hogy még a kezdés pillanataiban rúgást kapott a kezére, amiért később le is kellett őt cserélni. A gólt követő második percben viszont már Oltyán Zsolt került helyzetbe egy jól felvezetett támadás végén és megszerezte az egyenlítő gólt. Oltyán egyébként a mérkőzés hátralévő részében is többször került helyzetbe, ám lövései vagy a kapusban akadtak el, vagy kapura sem mentek.

Az egyenlítő gólnak mindössze három percig örülhetett az ÓFC, amikor is újabb fordulat következett be a mérkőzésbe. Ekkor a Bükkábrány jutott szabadrúgáshoz, amit Török Richárd kb. 16 méterről saját kapujába fejelt, ezzel vezetéshez juttatva a hazai csapatot.

A gyorsan kapott góltól sajnos az Ózdi FC teljesen elvesztette a mérkőzés fonalát és Nagy Gábor (20.p) és Kánya (36.p) is betalált az ózdi kapuba, majd a 37. percben végleg megpecsételődött a vendég csapat sorsa Ficzere Marcell kiállításával, így a továbbiakban emberhátrányban volt kénytelen folytatni a játékot a csapat.

A második játékrészben a sérült Szőke helyett Erdős József  kapott játéklehetőséget, aki egészen a 20. percig nem is jutott szerephez, ám a kék-fehér védelem később egyre fáradtabban mozgott, így Tatár, Kovács és Szeberin is betalált az ózdi kapuba, majd Nagy László értékesítette a 87. percben kapott büntetőt, ezzel beállítva a nagyarányú 8-1-es győzelmet.

Edzői nyilatkozatok:

Kovács Attila (technikai vezető): A játék minden elemében felülmúltuk ellenfelünket. Remélem ezzel a szép győzelemmel a csapat elindul felfelé a tabellán és tudásukhoz megfelelően fognak a továbbiakban szerepelni.

Tokár Béla: Az első félideji fegyelmezetlenség megpecsételte a sorsunkat, ezért ilyen arányba is megérdemelten nyert a hazai csapat.

 

Share Button

Minden vélemény számít!